א סימטריה אחרי מתיחת ירכיים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

18/07/2019 | 11:15 | מאת: חן

עברתי מתיחת ירכיים (חתך ארוך) לפני 8 חודשים ונוצרו לי שקעים בירכיים באיזורים מסויימים ונשארו לי בליטות במקומות אחרים. בנוסף ירך אחת משמעותית שמנה יותר (אני לא יכולה לשים מכנסיים כי ברגל אחת זה צמוד וברגל השנייה המכנס רחב). כמה קשה לתקן שקעים שנוצרו כתוצאה משאיבה? האם הזרקות שומן לאיזורים האלו זה מסוכן ולא מוצלח? מה עוד יכול להיות פתרון? בנוסף האם קשה לבצע שאיבת שומן כדי לתקן את ההפרשים בין הירכיים? כי הרופאה שלי הלחיצה אותי שזה יגרום לעוד אירגולריות כי שאיבת שומן היא לא צפוייה... שאיבת שומן היא לא משהו שמומחה פלסטיקאי אמור לדעת לעשות בצורה שתמזער נזקים? מאוד הודה לך אם תוכל לעזור לי

שלום רב, 8 חודשים עדיין איננה תקופה מספקת כדי לקבוע את התוצאה הסופית. אני בטוח שבהסבר לפני הניתוח קבלת גם את ההסבר לגבי התוצאות הצפויות: אסימטרייה מסויימת (כמו שיש בכל איבר זוגי), וכן אי סדירות של העור. במגבלה שאינני בודק אותך, ייתכן ובעתיד ניתן, אם יהיה בכך צורך לשפר את התוצאה, אם באמצעות כריתה נוספת של עור, עוד שאיבה, ו/או הזרקה של שומן. אך כדאי להיעזר בסבלנות עד שנה וחצי לאחר הניתוח, ואז לפנות שוב את הרופא/ה המנתח/ת שבוודאי ידעו להציע לך פתרונות אם אכן יהיה בכך צורך.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית