מיקרוטיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

23/12/2012 | 12:19 | מאת: נטע

הילדה שלי נולדה עם מקרוטיה כיום היא בת ארבע וחצי מהיום שהיא נולדה קראתי מאמרים שהמליצו על ניתוח בגיל חמש לפני בית ספר בגלל ההיבט הפסכולגי שממליצים הפסיכולגים. שמעתי על פרופסור מרגוליס בעין כרם ירושלים והייתי אצלו בפגישה הוא אמר שכיום ממולץ לעשות את הניתוח לקרת גיל 10 בגלל שהתוצאות יותר טובות. מרוב שהתרגשתי לא שאלתי מדוע זה ככה כי לפי המאמרים שקראתי האוזן נלקחת מהצלע ואמורה לגדול עם הילד. לפני שבוע עשיתי לה את השיחה שמאוד דאגתי ממנה להסביר לה על האוזן וכל הזמן פחדתי שעולמה יהרס אז דחיתי את השיחה בסוף עשיתי את השיחה בפשטות והסברת לה שכול אחד נולד שונה עם צבע שיער גוף גובה וכו. והיא באמת שאלה למה לחברה שלה אין כמו שלה אז הסברתי שכמו שהיא שונה גם היא. היא קיבלה את זה ונשמתי לרווחה. היא ילדה מאוד אהודה בגן ועם ביטחוןעצמי. בגלל שאני מתחום החינוך אני יודעת שילדים יכולים להיות רעים ואכזרים. אבל אני גם יודעת שלא צריך מום בשביל לצחוק אני מקווה שלא יהיה בעיה. אבל אם אתה יודע על רופאים שעושים את זה בגיל יותר מוקדם שיהיה לי אופציה. או סוג אחר של ניתוח שאוכל לקבוע איתם ליעוץ. אשמח לתשובה תודה נטע

שלום רב! דר' מרגוליס הינו רופא מצויין. ממליץ בכל אופן, לקלב גם חוות דעת על ידי דר' עמי ברק מחיפה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית