צלקת(?) מחתך בשפה עליונה שנגרם עקב יובש קיצוני בשפתיים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

26/06/2019 | 14:35 | מאת: erhi

שלום רב, נגרם לי מעין חתך בשפה העליונה שנגרם עקב יובש קיצוני בשפתיים עקב נטילת ראקוטן. לצערי החתך נפתח כל הזמן כי חייכתי וכו' והוא נסגר, אך לאחר החלמתו נותרה צלקת דקה בצורת קו דק וככל הנראה- עמוק, אשר משנה את מרקם עור השפה, אחיות ורציפות הרקמה והמראה. מה ניתן לעשות? זה מאוד מפריע לי וגם משנה את התחושה במקום. האם ניתן לעשות פילינג כימי באיזור? טיפול לייזר או משהו אחר? אני מתקשה מאוד להשלים עם המצב ומעוניינת לעשות ככל שביכולתי על מנת לשפר ו/או לתקן את המצב.

שלום רב, בראש וראשונה יש לסיים את הטפול ברואקוטן ורק אחר שנה ניתן יהיה להעריך את קיום או אי קיומה של הצלקת. בכל מקרה גם אם יש כזו קשה לי להאמין שניתן לשנות את המצב.

24/02/2024 | 01:14 | מאת: מאיר

רציתי לשאול אם הצלקת נעלמה ?

25/02/2024 | 07:55 | מאת: פרופ יהודכה אולמן

אני מניח שתוך שנה וחצי, זה כנעט יעלם. הרפוי בשפתיים הינו טוב במיוחד.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית