גוש בכתף עורפי משמאל

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

16/06/2019 | 19:42 | מאת: נועם

שלום, לפני קצת פחות מחודש עברתי ניתוח אמבולטורי בהרדמה מקומית להסרת נגע בעורף שמאל (באולטרסאונד כסנטימטר), הניתוח עבר בהצלחה, ואני כבר אחרי הוצאת תפרים חיצוניים (סה״כ שמו לי 4/0 ניילון + 3/0 מונוקריל ויקריל) בקטע מוזר ביותר, אני עדיין מרגיש את הגוש באזור הניתוח. כבר קבעתי תור לאולטרסאונד כדי לבדוק את האזור שוב. חייב לציין שהרופאים שניתחו אותי הם מתמחים לפלסטיקה, והיה להם קושי בתמרון תנוחת הניתוח (האם לבצע את הניתוח בשכיבה או בישיבה) מה ניתן לעשות בנידון? אני כמובן לא ארצה לעבור שוב את הניתוח. תוכל לייעץ לי מה כדאי לעשות? תודה רבה

מוקדם מדי מכדי לשפוט אם הממצא נכרת כולו. ומוקדם מדי לבצע הדמייה. צריך לזכור שאין מדובר בגידול ממאיר.

17/06/2019 | 14:48 | מאת: נועם

תודה על התשובה. למה זה מוקדם מדי לדעת? באותו רגע אפשר למשש בצלקת ולדעת אם נשאר הגוש או לא מתי אתה ממליץ לי לבצע את האולטרסאונד? (יש לציין שהרופאים עצמם המליצו גם הם על אולטרסאונד לאחר כריתה) תודה

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית