כוויות לאחר הסרת יבלות בלייזר

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

06/12/2012 | 17:09 | מאת: אורי

שלום, לפני 5 שבועות עברתי הסרה של יבלות קונדילומה מהפין כיום נותרו לי עיגולים לבנים במקום שבו נעשו הצריבות השאלה האם נשארו צלקות? מתי יהיה אפשר לומר אם ישארו לי צלקות או שהעור יגליד לבסוף? האם יש טיפול למזער את נזקי הכוויה של הטיפול ולצמצם סיכוי לצלקת? תודה

היוותרות של אזורים מעט בהירים יותר מן הסביבה אחר טפול זה הינו תופעה מקובלת. העקר שלא יחזרו נגעים חדשים כי גם זה קורה בכ-15% מהטפולים בבעייה זו, וגם עם לייזר. יש כמובן לראות את "הצד המלא של הכוס", דהיינו ריפוי בתמורה ל"כתמים".אין טפול, הצורה והצבע הסופיים כשנה אחר הטפול.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית