מה למרוח לאחר ניתוח?

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

06/06/2019 | 21:13 | מאת: אלבינה

שלום דוקטור לפני כ10 ימים עברתי ניתוח להסרת גנגליון ביד. יש לי תפרים נמסים, הורידו לי את החבישות והמליצו להדביק מדבקות סטריליות על אזור החתך בתקופה הקרובה. האם יש איזו משחה שמומלץ למרוח על האזור להחלמה מהירה יותר? או להקטנת הסיכוי להצטלקות? תודה מראש!

אם אין בעייה מיוחדת של הצטלבות במקומות אחרים, אין צורך בפעילות כלשהי. צלקת תמיד תהיה, זה חלק מרפוי של חתך. אם התפרים עדיין לא נעלמו והם חיצוניים, כדאי בכל אופן להרחיקם.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית