שלום פרופסור יהודה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

04/12/2012 | 23:41 | מאת: דור ארד

אני בן 18 ויש לי משהו שמרגיש כמו גולה מעלה העבר מין תוכל להגיד לי עם זה יכול להיות מסוכן או שאין לי מי מה לחשוש. בעיקרון זה לא כואב או משהוא בסגנון. זה רק בולט וקשה יחסית לא כמו פצע בגרות או משהו כזה תודה על ההקשבה דור

שלום דור. קשה לעשות אבחנה על פי הפרטים שמסרת. קרוב לוודאי שאיננו בעייתי. סכוי קטן שמדובר בזהום ויראלי היכול לעבור במגע מיני, ועל כן, אני מציע בכל זאת שתבדק על ידי רופא עור או כירורג פלסטי.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית