כוויות שמש כואבות מאוד

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

14/05/2019 | 14:23 | מאת: שירה

שלום ד״ר הנני בעלת עור בהיר ורגיש מאוד עשיתי טעות חמורה והלכתי לים ביום שבת האחרון ללא מקדם הגנה ..נשרפתי בזרועות, בגב כף הרגל ובבטן במיוחד בנתיים לא הופיעו שלפוחיות מיום שבת אני משתמשת במשחת ביאפין 3-4 פעמים ביום הכוויות מפריעות לי וכואבות מאוד - צבען הפך מאדום לורוד האם זה תקין? מתי הכאבים אמורים לחלוף במצב כזה? אני מאוד מודאגת ומפחדת אשמח לתשובה מהירה

יעבור. כל קרם לחות יהיה טוב. אין צורך בביאפין. כנגד כאבים: נורופן. וזהירות להבא!

15/05/2019 | 13:56 | מאת: שירה

תור רבה ד״ר על המענה המהיר ! מעריכה מאוד

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית