פילינג אסתטי כטיפול בפיגמנטציה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

13/05/2019 | 00:29 | מאת: מאור

שלום ד"ר, אני בן 34. יש לי כבר כמה שנים כתמי פיגמנטציה לא כהים מדי אך מפריעים לי, בשני צדי הפנים (נגרמו ככה"נ משינוי הורמונלי זמני שהגביר חשיפה לשמש). בנוסף, אפרוריות מתחת לעיניים, ומעט צלקות מאקנה. האם טיפול פילינג יעלים את כל הבעיות האלה? האם מומלץ, ואם כן, איזו רמה של פילינג? תודה רבה!

שלום רב, פילינג איננו הפתרון לפיגמנטציה, הוא גם לא עושה שינוי משמעותי לצלקות אקנה. אך, שום תשובה כתובה לא תהיה רצינית מבלי לבדוק ואתך ישירות.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית