צלקת באזור החזה ..............

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

18/04/2019 | 10:56 | מאת: קורל

רציתי לשאול מדוע אזור החזה הצלקות קשות לריפוי ומכוערות האם זה נכון? האם בכל מקרה זה מה שיווצר? יש לי ציסטה חלבית בגודל 2 ס"מ נפוחה לא מודלקת המון שנים מפריעה אסטתית וברצוני להסירה האם כדאי הדבר לאור מיקומה ולאור זה שלא מודלקת?

התשובה בגוף השאלה. אכן מרכז בית החזה נוטה ליצור צלקות הנקראות "קלואידיות" הן אדומות מגרדות ומתנהגות כגידול שפיר, ולרב אין גם טפול אפקטיבי בהן. ועל כן, אם אין דלקות חוזרות במקום, יש מקום המנע מהתערבות כירורגית מיותרת במקום זה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית