נכבתי ממצית בפנים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

18/11/2012 | 22:20 | מאת: XX

נכבתי ממצית בפנים המצית פעלה בערך דקה ובטעות לא שמתי לב והיא נגעה לי בפנים היה כאב קל בהתחלה ! ואז לא הרגשתי כלום הקטע הוא שהכוויה נראת למראית העיין וזה בפנים זה קרה לפני יומיים הצבע של הכוויה הוא חום והעור שלי לבן (מאוד) מה שגורם לזה להיות ממש בולט אני מעוניין לדעת איזו רמה זאת לפי הערכתך ואיזה טיפול אפשרי!

שלום רב! לפי התאור מדובר בכוייה שטחית. ניתן להשתמש בקרם לחות, ולאחר הקלוף של השכבה החיצונית של העור, להשתמש באופן קפדני במסנני קרינה עם דרגת סינון גבוהה (45-50).

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית