צלקת במצח כתוצאה מנפילה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

02/04/2019 | 16:11 | מאת: משה

שלום דר האם ניתן לטפל בצלקת ישנה שמאוד מפריעה לי בין העיניים האם קיים היום טיפול כלשהו שלא היה פעם שמעתי על לייזר ופעולות שונות אפילו לשפר אותה במעט ואיך מקדמים זאת

שלום רב, במיגבלה שאינני רואה את הצלקת, אשיב באופן כללי. היכולת שלנו להשפיע על מראה הצלקות הינה מוגבלת, גם ההבטחות לשפור באמצעות לייזר הינה מוגבלת ביותר. ככל הנראה אפור, בשלב זה, הינו הפתרון האפקטיבי היחיד.

08/04/2019 | 11:18 | מאת: משה

אם הנך מטפל בצלקות אני מוכן להתייעץ איתך ולשלוח לך אולי איזה תמונה כדי לבדוק אפשרות לטיפול אבל איפור זה הצעה לא רלוונטית אני רוצה פתרון יותר קבוע מאשר לשים איפור זה מגוחך אשמח לתגובתך תודה קראתי על טיפולים חדשניים

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית