הרמת עפעפיים בפלזמה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

30/03/2019 | 12:41 | מאת: מיה

שלום רב דר יש טיפול חדש לעפעפיים נפולות שנקרא פלזמה , שורפים את העור המיותר וכך מרימים אץ העפעף וגורמים למראה צעיר ורענן , אני בת 27 צעירה אך הנפילה אצלנו גנטית ואני רוצה לטפל לפני שיהיה יותר גרוע ,,, האם הטיפול הנ"ל יעיל ?! האם קוסמטיקאיות רשאיות לעשות את הפעולה ?

את צעירה לניתוח כזה, אך אם יש בעייה אמיתית היא ככל הנראה לא תפתר בשום צורה למעט ניתוח, ועל כן יש להתייעץ עם מי שבידו כל הכלים האפשריים לתיקון המצב, ולא די בהתייעצות וירטואלית בפורום.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית