יבלת קשה בכף הרגל

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

07/11/2012 | 15:19 | מאת: יואב

הלכתי לקבל טיפול ליבלת מציקה בכף רגלי הרופא טען שנוצרה כתוצאה מוירוס נתן משחה ולחבוש עם פולימאם . הרופא כירורג פלסטי האם אני חייב למצב זה דווקא חבישת פולימם או שניתן להשתמש גם בתחבושת רגילה? אין לי הפרשות כלל מן היבלת לעומת זאת האחות ממרפאת עור אמרה לי שאצלם הרופא לא נותן כלל לא משחה ולא חבישה . אני חייב לציין שהרופא עשה לי פעולת הקפאה של היבלת . אני מבטיח לשמור על סודיות ולא לומר לרופא מה שתאמר לי . בכל מקרה ידוע הוא שלכל רופא יש גישה שונה לטיפול תודה יואב

פעולת הקפאה הינה מקובלת לטפול ביבלות. הטפול ששלאחר מכן, פחות חשוב, ויש כאלה המציעים משחה, חבישה, או לא כלום. החשוב מכל הוא לשמור על נקיון המקום. יש כמובן לזכור שיש אחוזי השנות לא מועטים אחר טפולים אלה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית