כוויה קלה מכרית חימום

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

16/03/2019 | 19:02 | מאת: דנה

שלום ב24 לבפרואר נתפס לי הגב תחתון ברמה שלא יכלתי לקום מהמיטה. מה24.2 התחלתי לשים כרית חימום על הגב תחתון בלי הבד של החולצה במשך 7 ימים בסוף 7 הימים התחלתי לראות סימנים על הגב תחתון בדיוק כמו של הכרית נשארו לי סימנים ב3.3 הלכתי למכון שיזוף. חזרתי וראיתי את הסימנים עדין קיימים ועד היום. אשמח ליעוץ מה אפשר לעשות עם הסימנים הם ממש בולטים ואני מפחדת שישארו, תודה.

שלום רב, אינני בטוח שמדובר בכוייה, בכל מקרה, גם אם היתה כזו היא כנראה היתה שטחית. לעניות דעתי הסימנים יחלפו מעצמם, בכל מקרה הפעולה הבלתי נכונה בעליל הינה שיזוף. ההיפך-יש להגן על העור מפני חשיפה לשמש או ל-UV לפחות בשנה הראשונה.

18/03/2019 | 20:04 | מאת: דנה

אני מנסה לשלוח תמונה ללא הצלחה, אבל זה סימנים שנראה שלא יעבור... יש לך מייל שאוכל לצרף קובץ?

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית