חשד לכוויה כימית בעור

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

16/02/2019 | 16:59 | מאת: רם

שלום רב מזה חודשיים אני עם סוג של נפיחות מעט אדומה,מעט ורודה מעל העור בכל נגיעה במקום אקראית מיד יוצרת צריבה לא נעימה או גירוי עז ולא נעים.רופא עור טען שיש חשד לסוג של כוויה כימית ממגע לא צפוי עם חומר אלכוהול רווי בחומרים משמרים לתעשיית המזון.לעיתים בימים קרים מאד יש תחושת גרד לא נעימה העור ממש מגרד שם אלא אם אני שם כפפות להגנה,האם תחושת גרד בעור אופיינית לאחר כוויה בעור? שנוגעים באזור הוא מעט חם מדוע? האם מומלץ ללכת לבדיקה אצל רופא עור או כירוג פלסטי?

על פי התארו קשה לי מאש להתרשם, נראה לי שזו בעייה הקשורה לרופא העור, ואת מוזמנת להתייעץ איתו.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית