התקשחות בבית שחי וכאבים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

09/02/2019 | 21:31 | מאת: ענת

שלום, לביתי כואב בבית השחי ויש תחושה של משהו קשה לאחר אולטראסאונד לא ברור עדיין מה יש. הציעו ct האם באזור רקמות רכות עושים ct או שעדיף mri? תודה

חסרה לי בדיקת רופא וחוות דעתו בעניין. US ובדיקת כירורג עשויים לתת את רב האבחנות מבלי להזדקק לבדיקה נוספת.

10/02/2019 | 11:38 | מאת: ענת

א.ס רקמות רכות לא אוטופדי גוש תת עורי בית שחי שמאל בממצאים במיקום הנל במישור שומן תת עורי איזור הסננתי כ 1.2 סמ בקוטר מירבי עם היפרמיה קלושה בהפעלת דופלר צבע מתאים לשינויים דלקתיים/צלוליטיס מקומית

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית