טיפול ליזר על קרקפת הראש השלכה ונזק

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

09/02/2019 | 14:05 | מאת: מירב

בעשרים ושמונה בינואר עשיתי טיפול לייזר במקום ידוע בעורף וזה לא פעם ראשונה. האחות הורידה לי שיער מראש הקרקפת ועשתה לי על זה לייזר. מאוד כאב לי המקום -האם פעם אחת של לייזר בטעות עושה נזק לראש? איך פועלת פעולת הלייזר מתי יצמח השיער ויפול מה הנזק האסתטי ? תודה מירב

ככל שאני מבין הלייזר היה למטרת הסרת זיער, מדוע אם כן את מצפה לעוד גדילה? מדוע את חושבת שנעשה נזק, כי כאב? הפעולה אכן "לא נעימה" אך לפי התאור שלך לא נראה שנגרם נזק כלשהו, בוודאי פעולה אחת איננה גורמת להסרת השיער במלואו, ונדשים עוד טפולים שגם בסופם עלול להמשיך חלק מהשיער לצמוח.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית