פילינג עמוק התייעצות

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

05/02/2019 | 17:21 | מאת: אורלי

אני מעוניינת לעשות פילינג עמוק לצלקות אקנה וממש מתלבטת אצל מי לעשות. הייתי אצל דר מיכאל שוחט ואצל דר מרינה לנדאו שהיתה יותר יקרה. אשמח להמלצה אצל מי כדאי לעשות ולהתייעץ עם מי שעשתה

שלום רב, ככלל, אינני מאמין גדול בפילינג כטפול בצלקות אחר אקנה, אם כי אין לי גם משהו אחר להוסיף. אין המדובר ממליץ על מומחה זה או אחר, אך אם ההחלטה בעינה עומדת הייתי פונה למומחה באחד ממקצועות אלה: פלסטיקה או עור (ניתן לבדוק באתר משרד הבריאות מי מוכר כמומחה בתחום זה או אחר).

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית