שריפה בחנקן נוזלי וצלקת

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

05/02/2019 | 06:40 | מאת: לורן

שלום לפני חצי שנה שרפו לי נגע בעור ברגל ימין מעל הברך. נוצרה שלפוחית דם שמתי בטאקורטן תקופה ותקופה משחה אנטיביוטית. לצערי נוצר במקום צלקת מכוערת ואדומה . למרות שחודשיים שמתי גל סיליקון לא עזר. האם זה אמור עוד להטשטש או שזה ישאר כך? והאם זה נוצר עקב שריפת יתר בחנקן? לפני כן שרפו לי במספר מקומות וזה היבריא לגמרי

טיפול יעיל אכן עלול להותיר צלקת, בכל אופן, יש להמתין בסבלנות עד חלוף כשנה וחצי מהאירוע כדי לאמוד את חומרת הצלקת.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית