איך לטפל בחורים בפנים?

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

31/12/2018 | 23:09 | מאת: אביב

שלום, בן 38 לפני כשנה היו לי פצעונים בפנים (לא ברור אם זה אקנה, או אבעבועות רוח). לאחר כמה כשבועיים הקרום נפל בזמן שהייתי בבריכה. וכעת נוצרו לי שקעים בפנים. למשל השקע הזה במצח כמו בתמונה. מה אפשר לעשות כדי להעלים את החורים האלו בפנים? (קראתי שיש לייזר, פילינג, הזרקה הילרואינית- ואני לא יודע ב-מה לבחור והאם משהו בכלל יועיל לי) אשמח למענה . תודה רבה

שלום רב, למיטב נסיוני לייזר או כל פילינג אחר לא יועילו, הזרקה של חומצה היאלורונית עשוייה לשפר באופן זמני את המצב.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית