הזרקת שומן עצמי לפנים בת 24

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

25/12/2018 | 14:05 | מאת: ליה

שלום דר עשיתי מילוי שומן עצמי בפנים לפני חצי שנה השומן די החזיק למרות שמאז יש לי חרדות כי ההחלמה הייתה קשה והמראה בתחילת ההתאוששות היה מזעזע ופיתחתי מאז טראומה מכל פרוצדורה פלסטית , היום אני מסתכלת במראה ומרגישה שהלחיים נהיו יותר שמנים אני לא יודעת אם אני מדמיינת אבל זה הלחיץ אותי האם יש סיכוי שהשומן שהזרקתי יקבל דלקת ?? האם יש סיכוי שפתאום הגוף ידחה אותו ?

שלום רב, הזרקת שומן עצמי שונה מהזרקה ל חומרי מילוי אחרים, בכך שהשומן שנקט יישאר במקוםלמעשה לתמיד. השנוי יכול היות עבוי או הפחתה בנפח וזאת בהתאם להתנהגות הרקמה השומנית ביתר הגוף בהתאם לשינויי המשקל. ייתכן שהגדלת הנפח איננה חיזיון שווא, אלא שהיא מבטאת גם עלייה במשלך. היות ומדובר ברקמה עצמית הרי שאין צפוייה דחייה כלל, ולא סביר שמדובר בדלקת שכן אינך מתארת סימני דלקת, והסכוי לדלקת הינו גם כן כמו ביתר חלקי הגוף שלא עברו ניתוח.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית