חבישות הידרוג'ל מישהו מכיר? האם מאוחר מדי

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

27/10/2012 | 14:35 | מאת: רק עוד שאלה..

שלום, אני שבועיים וחצי אחרי כוויות דרגה שניה עמוקה בכרגל. שמעתי על חבישות הדירוג'ל, הכוויות עומדות להסגר, אבל אני עדין משמתמש בסילברול. האם החבישות מומלצות? האם זה מאוחר מדי כעת? .. תודה רבה!

הידרוגל הינה אחת ממגוון החבישות הקיימות לטפול בכויות, אולם, יש להתאים תמיד את הטפול לפי העניין. לעיתים יש מקום להשתמש בחבישה בעלת תכונות נוגדות חיידיקים ואז הסילברול נותן את המענה. צר לי על העכוב בתשובה אך לפי התאור שלך הכוייה כבר צריכה להיות סגורה, ואז גאין צורך בטפול נוסף פרט ללחות והגנה משמש.

06/11/2012 | 13:02 | מאת: רק שאלה

תודה דוקטור - מה כוונתך סגור? אני כבר חודש אחרי וזה עדין לא לגמרי סגור לדעתי. הייתי בביקורת לפני שבוע, ואמרו לי להמשיך עם הסילברול, וכשזה ייסגר לעבור לטריאולון. אני לא בטוחה שהכל נסגר איך יודעים? (זה עדין אדום מאוד). האם זה מזיק לכוויה להיות עם סילברול יותר זמן מהדרוש? (הביקורת הבאה שלי רק בעוד שבוע וחצי. וזה עקב סירוב של קופ"ח לתת התחייבות..)

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית