גוש לימופה במצח - הפניה לניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

10/10/2018 | 00:26 | מאת: ע

יש לי לימופה במצח עפ אולטרסאנד הוא גדל בהשוואה לפעם הקודמת. הכירורג פלסטי בקופה נתן לי הפניה לעשות ניתוח בבית חולים. יש המלצה חבית חולים בירושלים שעדיף (הדסה/שערי צדק)? מה כולל בניתוח? אוכל לחזור לשגרה יום למחרת? (יש סיכוי באותו היום?) אשמח להסבר הרופא שלי לא הסביר כל כך.

שלום רב, כריתת הנגע הנ"ל נעשית בהרדמה מקומית, לרב ניתן לחזור בפעילות בו ביום. הפעולה יכולה להתבצע במסגרת מרפאה כירורגית חיצונית או באחד מבתי החולים. יש לזכור, שניתוח זה, כניתוחים אחרים, מותיר צלקת.

10/10/2018 | 13:11 | מאת: ע

יש המלצה לאיזה בית חולים בירושלים ממולץ? אם הרופא נתן לי הפניה שכתוב עליו הפניה לבית חולים זה אומר שעדיף לי לבצע בבית חולים ולא במרפאה חיצונית נכון?

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית