ציסטה חלבית מעל שד' שמאל בית החזה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

07/10/2018 | 07:38 | מאת: מיכל

מזה שנים יש לי ציסטה גדולה ובולטת מעל שד' שמאל במחשוף בית החזה זה מפריע לי אסתטית. האם ניתן לשאוב את הנוזל החוצה? תודה

הפעולה להרחקת ציסטה שמקורה בבלוטת חלב הינה פרוצדורה ניתוחית המותירה צלקת במקום. שאיבה איננה אופציה, משום שהבלוטה תתמלא בשנית בתוך זמן קצר ובמקרה הרע גם תזדהם.

07/10/2018 | 19:20 | מאת: מיכל

תודה כמו שציינתי הבלוטה בבית החזה במחשוף. האם לדעתך כדאי להסתכן בצלקת מכוערת ולהוציאה בניתוח או לדעתך לא לגעת? האם תמיד הצלקת בבית החזה מכוערת הציסטה נראה לי כשני סנטימטרים וגבוהה

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית