פילנג שטחי לפנים......

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

06/10/2018 | 00:28 | מאת: יעל

שלום, אני שוקלת לעשות פילנג קל אצל רופא עור ( פוחדת מקוסמטיקאיות) רק בשביל לשפר את מרקם העור שיהיה פחות מחוספס ולחדש אותו. אני בת 44ויחסית העור במצב טוב לא הייתי בים 20 שנה אין לי קמטוטים מסביב לעיניים. ולמרות שאני כהת עור ,צבע בז' ,אין לי פיגמנטציה. השאלה: האם כדאי לעבור את התהליך?- שמעתי שמסוכן לבעלי עור שמשתזף לעבור טיפול כימי או לייזר או ipl אז אילו טיפולי אנטיאייגינג אפשר לעבור?

לא כ"כ הבנתי מדוע עלייך לעבור פילינג. אני סבור שנכון הוא להתייעץ פרטנית לגבי מצב עורך עם כירורג פלסטי או רופא עור, כדי שיוכלו להתאים לך טפול בהתאם למצב עורך, ויש מגוון רחב של טפולים, ואין הפורום מתאים ליתן ייעוץ רציני בעניין.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית