איחוי קרע בשפה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

06/10/2012 | 22:56 | מאת: נלה

ד''ר שלום, לאחר שקילפתי את השפה התחתונה שלי (בעקבות לחץ), חוזר על עצמו מזה מספר חודשים התהליך הבא: שכבת עור חדשה צומחת, אך לאחר שהיא נרטבת במים (בעקבות צחצוח שיניים, שתייה, מקלחת) צבעה הופך ללבן, והיא נופלת, וחוזר חלילה. האם תוכל לייעץ לי כיצד ניתן לסייע לאיחוי השפה? האם קיימת משחה או פלסטר שיוכלו לסייע בכך? אודה להתייחסותך, נלה

שלום רב! צר לי על האחרו בתשובה בשל חופשה. אינני יודע בת כמה את, אולם נגע שאיננו מתרפא לאורך זמן מחייב בדיקה על ידיד רופא עור או פלסטיקה, לעיתים יש צורך בבצוע ביופסיה כדי לקבל את האבחנה המדוייקת.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית