גורגורת בולטת וארוכה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

21/06/2018 | 06:33 | מאת: מיכל

שמתי לב שהגרוגורת שלי נהייתה בולטת וארוכה מתחת לסנטר ועד השקע של עצם הבריח. אני בת 58 רזה ויש לי עור רפוי בצוואר באותו מקום. מה הסיבה לכך? ומה ניתן לעשות ?, תודה

אני מעט מתקשה להבין את המונח "גרוגרת" שמופיע בשאלתך, אני מניח שאת מתכוונת לעודף עור ניכר בצוואר (כי גרוגרת הינה בדר,כ מבנה סחוסי שאיננו משתנה באופן מהותי עם הגיל). אם כך, הטפול הינו הרמת פנים מליאה הכוללת את הצוואר, ומאפשרת כריתה נרחבת של עור תוך הסתרה מירבית של הצלקות.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית