הזרקת שומן לפנים תוצאה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

05/06/2018 | 11:06 | מאת: מיה

היי דר לפני 4 ימים עשיתי הזרקת שומן עצמי לפנים והשפתיים ובמצח שהיה שקוע,, פרוצדורה זו ביצעתי אותה גם לפני 4 שנים פעמיים והשומן לא כלכך החזיק הפעם השומן מחזיק טוב מאוד בשפתיים שעדיין לא נספגו והפנים נראים לא פרופורציונלים ואני ממש בלחץ דבירתי עם המנתח והוא אמר שכרגע זה בצקות ונוזלים שייספגו בעוד כמה ימים שאין מה לחשוש כי זה חומר טבעי וממילא נספג 50% ,, דר האם יש סיכוי לאי ספיגה ? והתוצאה תשאר כך ? במידה וזה יקרה האם המצב הפיך וניתן יהיה להפחית את הנפח ? אני פשוט יושבת ובוכה לא מצליחה להירגע

אני מקווה שכבר אינך בוכה. הבצקת אחר הזרקת שומן היא ניכרת יותר מאשר אחר הזרקת כל חומר אחר. ולכן, דרושה סבלנות. בכל מקרה, גם אם תהיה נפיחות יתר לאחר תום הליך ירידת הבצקת וספיגת השומן, ניתן לשאוב החוצה את עודף השומן, וזה קל יותר מאפשר להפטר מחומרים אחרים.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית