טיפול בהמנגיומה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

19/08/2012 | 02:18 | מאת: עדי

שמי עדי בת 21 , סובלת מהמנגיומה ברגל ימין בגודל של 25 סמ לערך. כמו כן מנפיחות לאורך כל רגלי עד לכף רגל , ההמנגיומה והנפיחות מורידה לי את הביטחון והדימוי העצמי דבר המאוד מפריע לי בתפקוד היומיומי אני מעוניינת לדעת האם יש טיפול בין אם ניתוח או טיפול אחר שיכול לעזור לי בבעייתי או אפילו להקל עליה, הייתי מטופלת בלייזר מגיל חצי שנה עד גיל שש עשרה,דבר אשר הוריד בצורה לא משמעותית את הבעיה.. אשמח אם תוכל לייעץ לי ומשם אני יבחון את אופן ההתקדמות.. תודה עדי...

הטפול אותו עברת הוא הטפול הידדוע והמקובל, ולדברייך לא עזר. בכל מקרה, לפני שחורצים סופית יש להבדק, שכן, האבחנה של המאנגיומה עשוייה שלא להיות מדוייקת, קלינית, לעיתים, בהדמייה ניתן לבדוק אם יש כלי מזין את הנגע, ואז לחסום אותו. בכל מקרה, עלייך לפנות לבידקה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית