גוש תת עורי גדל במצח

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

01/06/2018 | 00:11 | מאת: דן

שלום פרופסור, לפני כמעט שנה זיהיתי לראשונה גוש תת עורי באמצע המצח. לא הייתי בטוח האם הוא גדל מאז שזיהיתי אותו לראשונה, אך לאחר צפייה בתמונות מלפני אפילו כמה חודשים ספורים, נוכחתי לדעת שהוא גדל ואני מאוד מודאג לגבי העניין וחושש שמדובר בגידול המחלה הארורה, או שמא מדובר בסתם גוש שומן. אודה לעזרתך פרופסור. *** מצורפת תמונה

01/06/2018 | 00:16 | מאת: דן

יש לי בלוטה גם בסנטר אבל היא נראית אחרת ואפילו בצבע בהיר יותר מן העור, והיא אינה גדלה כלל במהלך השנים (נמצאת אצלי כבר מספר שנים כאמור).

01/06/2018 | 00:17 | מאת: דן

העלתי תמונה של הבליטה במצח בשאלה למעלה ושל הסנטר בתגובה הראשונה ורשום שצריך אישור של מנהל הפורום על מנת שיעלו.

01/06/2018 | 00:50 | מאת: דן

חשוב לי לדעת גם כמה זמן ייקח להמתין עד לניתוח להסרתו אם אכן מדובר בבלוטת שומן וקיבלתי הפניה לניתוח מרופא מומחה בביה"ח? אני חייל אגב. תודה פרופסור.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית