יבלת ויראלית בבוהן כף הרגל

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

25/05/2018 | 09:57 | מאת: ירדן

שלום פרופסור אני סובל כבר שנתיים מיבלת ויראלית בבוהן כף הרגל לאחר טיפולים במשחה ובחנקן נוזלי אשר לא צלחו הוחלט שאעבור ניתוח לייזר להסרת היבלת. לצערי הרב היבלת חזרה אני אובד עצות סובל מכאבים ואפילו מפחד ... מתחנן לעזרצך המקצועית בברכה, ירדן

שלום רב, ראשית ההצלחה של הטפול בלייזר איננה 100% אלא רק כ-85% , לכן נדרש לפעמים יותר מטפול אחד. ועל כן, אם באמת מדובר ביבלת ויראלית יש מקום לנסות טפול נוסף. אולם, לפני כן יש לשלול שלחץ מקומי, ושפשוף מתמיד שהצבע נמצאת בו איננה גורמת לעור "נוקשה" ולא ליבלת ויראלית. כי אז, "שיוף" של העור הנוקה, וריפוד טוב יפתרו את הבעייה.

28/05/2018 | 22:42 | מאת: ירדן

,תודה על תגובתך פרופסור אולמן, האם ניתן לקבוע תור במרפאתך על מנת לאבחן את היבלת ולראות מה ניתן לעשות.? נמאס לי לסבול ממנה מאד מאד מבואס שהניתוח לא צלח סבלתי מהחלמה לא פשוטה יחסית לניתוח באצבע. במידה וכן אשמח לפרטים או טלפון למרפאה על מנת לתאם פגישה מסודרת והסתכלות ראשונית. בברכה ירדן שוורץ 053-2269527

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית