גוש תת עורי במצח ..........

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

21/05/2018 | 13:58 | מאת: אין

היי, אני חייל בן 21, ולפני כמעט שנה זיהיתי לראשונה גוש תת עורי באמצע המצח. אני לא בטוח אם הוא גדל מאז או לא מכיוון שאני רואה אותו מדי יום, אבל אני מאוד מודאג לגבי העניין וחושש שמדובר בגידול המחלה הארורה, או שמא מדובר בסתם גוש שומן. אודה לעזרתך דוקטור. *** מצורפת תמונה של הבליטה.

שלום רב, אין לי דרך לראות את התמונה, וגם לו היתה, אין בכך די. הגידול השכיח במקום הינו שומני, שפיר לגמרי, ומהווה לכל היותר פגם אסתטי, ויש לשקול אותוט מול צלקת שתיוותר אם הגידול יוצא כירורגית (ואין דרך אחרת). כדי להסיר חשש, ישלח אותך רופא היחידה לבדיקת אולטרסאונד שתאשש את האבחנה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית