הגדלת חזה ותגובה אלרגית

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

22/04/2018 | 21:25 | מאת: אלה

ערב טוב. יש לי גוף מאוד רגיש ודוחה כל גוף זר. למשל עגילים שאני עושה (האיזור נהיה גלשתי ומוגלתי עד שאני מורידה את העגיל) אותו הדבר היה עם התקן תוך רחמי (דלקות עד פצעים בתוך הרחם) האם אותו הדבר יהיה אחרי ניתוח להגדלת חזה? האם יש דרך לדעת לפני כדי לא לעבור סבל של הוצאת שתלים מאוחר יותר? תודה מראש

שלום רב, אינני מכיר הקשר בין הצלחה (או אי הצלחה ) של הגדלת חזה לבין העגילים או התקן תורך רחמי. אין באמת דחייה של שתלים אלא זהו תהליך זיהומי שעלול (בשכיחות נמוכה ביותר) לגרום לכך שצריך יהיה להוציא את המשתלים. אם אינך סובלת, וכדאי לבדוק, מחוסר אימונולוגי המוריד את תנגודת הגוף, לא נראה לי שהארועים שתארת ישפיעו על מהלך ההחלמה מהגדלת חזה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית