הקטנת סנטר ארוך-עודף שומן בקצה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

15/04/2018 | 19:15 | מאת: עינבר

שלום, מקווה שהגעתי לפורום הנכון. אני מחפשת כבר הרבה מאוד זמן רופא שיוכל להקטין לי את הסנטר, כלומר, יש לי סנטר ארוך ,גם בעצם וגם בשומן. בעבר רציתי לעשות ניתוח שיוריד גם את השומן וגם את העצם והחלטתי לוותר עליו כרגע וללכת רק על הורדת השומן שגורם עוד יותר להארכה של הסנטר. הממצאים שהיה לרופא לפני שהחלטתי לוותר על הניתוח הגדול: מנדיבולה פרוגנטית, הסנטר בולט, עודף שומן בסנטר. המטופלת זקוקה לניתוח ג'ינופלסטי לסת תחתונה. עכשיו, כשהחלטתי ללכת רק על השומן אף אחד לא עושה את זה. למי אוכל לפנות בנושא? איזה סוג רופא? כי בינתיים התקשרתי לכמה רופאי אסתטיקה ואמרו לי שלא עושים את זה. רמבם לא עושים את זה. אז מי כן? תודה רבה !!!

שלום רב, לא פלא, ואני שמח, שלא מצאת מי שיבצע לך פעולה שאת המצאת... לפי התאור שלך הבעייה הינה בשלד-דהיינו בלסת התחתונה (בעצם), זה לא שומן שצמח לך בסנטר, ועל כן, כל פעולה אחרת נועדה לכשלון של המנתח ולאכזבה שלך.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית