תנועה לא רצונית בסנטר לאחר בוטוקס

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

13/04/2018 | 19:13 | מאת: הילי

שלום רב פרופ׳ אולמן. לפני יותר מחצי שנה הזרקתי בוטוקס למצח והרופאה אמרה שכשאני מדברת יש לי גומה בסנטר ולכן הציעה להזריק נקודה קטנה לאיזור זה. לצערי, מאז אותה הזרקה יש לי פעילות לא רצונית של השריר ונוצר שקע בסנטר ומשתחרר. הגעתי אליה ושוב הזריקה. העניין הוא שזה שוב חוזר וזה מעולם לא היה לי קודם. האם השריר נפגם? זה מאוד מציק אני מרגישה את הסנטר נכנס פנימה וזה מטריד מאוד. שולחת תמונה להמחשה. תודה רבה

נשמע מוזר. ראשית הבוטוקס משחרר שרירים, והוא עצמו לכן לא סביר שייגרום לשקע. הוא גם זה שאמור לטפל בתנועות לא רצוניות. הבשורה הטובה היא שבוטוקס איננו פועל יותר מ-3-4 חודשים ואח"כ המצב של הרירים חוזר בדיוק למצב שטרום ההזרקה. הדבר היחיד ניתן להסיק מהספור הוא, שרצוי לך להמנע מהזרקות נוספות בעקר למקום זה, ואולי בכלל.

15/04/2018 | 07:42 | מאת: הילי

תודה על תשובתך זה מרגיע. לציין כי תנועת הכיווץ היא לכמה שניות ומשתחררת. אם נתון זה משנה משהו. ובדקתי מתי היתה ההזרקה האחרונה, לפני 4 חודשים.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית