שקע בחזה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

07/08/2012 | 21:02 | מאת: תמיר

שלום , יש לי שקע דיי רציני בחזה , רציתי לברר איזה ניתוחים אפשר לבצע על מנת להעלים את זה לתמיד . זה נורא מציק לי . אני בן 17 וחצי

אני מבין שהכוונה הינה לשקע באזשור עצם החזה במרכז. התופעה קרוייה בשם פקטוס אקסקוואטום. בעבר בצעו ניתוחים מסובכים בהם הפכו את עצם החזה על פיה. היום נהוד יותר להשתמש בהזרקת חומרים שהיא פעולה קלה יותר, אם כי בהתאם לחומר, יתכן ויהיה צורך לחזור על הפעולה מדי תקופה, עקב הבעייה שיש בשמוש בחומרים קבועים בהזרקה. יש המחדדירים למקום משתל סיליקון מותאם.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית