עגיל באוזן לתינוקת

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

18/02/2018 | 20:48 | מאת: יעלי

שלום רב, מקווה שזה הפורום המתאים לשאול... הבת שלי בת חצי שנה ועשיתי לה עגילים לפני חודש. העגילים לא יצאו סימטרים,באוזן הימנית החור נמוך יותר. אני רוצה להוציא לה את העגיל בצד הימני,לחכות שהחור יסתם ולעשות חור חדש. אציין שבהתחלה באוזן הזו החור יצא באלכסון,אז הוציאו לה את העגיל ועשו מחדש לאחר חצי שעה (יצאה מאותה נקודה מקדימה וחוררה בכיוון ישר, ואמרה לי שהחור הישן יסתם סביב העגיל). מספר שאלות- 1. תוך כמה זמן יסתם החור? 2. האם ישאר סימן של החור הישן (חור בן חודש)? 3. החור החדש יהיה די קרוב לחור הישן. האם יכול להיווצר מצב שהחור הישן לא יסתם עד הסוף ואז יתחבר עם החור החדש,ויצא חור רחב מדי?( מקווה שהסברתי את עצמי נכון) תודה רבה

שלום רב, קשה להתייחס לזמנים: שונה מגי לגיל ומאדם למשנהו. לא הייתי מחורר חור חדש לפני שברו שהקודם נסגר היטב. זמן אופטימאלי: שנה. זה יבטיח שחור לא יחבר לחור אחר. סימן בצורת שקע יישאר קרוב לוודאי כמו שנותר תמיד אחר שהעגיל מוצא.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית