קילוף עור ?.......*****

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

12/02/2018 | 20:42 | מאת: קילוף עור

שלום. אני בן 19 לפני שנה אוננתי עם סבון בלילה ולא שטפתי את הפין למחרת.בבוקר ראיתי שהתקלף לי העור מצד שמאל קילוף עמוק גדל עור חדש אבל דק יותר ולא זהה בצבע. וזה גרם לי למצב של חוסר עור וזה לא נראה טוב מה אפשר.לעשות ?

שלום רב, צר לי על העכוב במתן התשובה, עקב חופשה. על כל פנים, משהו בספור המקרה איננו ברור. אם גדל עור חדש, כיצד חסר עור? ככל הנראה אתה מפרש עור בהיר יותר שצמח כחסר עור. יכול להיות שהיה גירוי עקב הפעלת כח רב מדי, או רגישות לסבון. ובכל מקרה, אחר זמן כה רב יש החלמה מליאה. לא ניתן לשפר את הצבע.

22/02/2018 | 11:59 | מאת: קילוף עור

הכוונה שלי שגדל עור מצומק וחסר תנועה עור מת כזה העור לא.החלים.בצורה טובה מה אפשר לעשות עם זה? זה ממש מפריע לי

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית