מילוי מקטין את העיניים מתחת לעיניים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

28/01/2018 | 13:42 | מאת: מילוי מקטין עיניים

שלום לך יש לי קמטוטים ושחור מתחת לעיניים האם מילוי מקטין את העיניים באזור זה והמליצו לי בוטוקס מתחת לעיניים לא בצדדים האם זה אפשרי ? האם זה נותן מראה יפה או שעדיף מילוי (יש לי קמטים מתחת לעינים שאני צוחקת ) תודה אודה עם תעני על שני השאלות

שלום רב, באופן חד משמעי, הטפול לקמטוטים בצידי העיניים הינו בוטוקס (מרפה השרירים) ולא מילוי, ניתן להגיע עם ההזרקה גם לחלק התחתון של העפעפים, לפחות לחלקו הצידי. אין לנו טפול יעיל לצבע השחור שמתחת העיניים, וככל שידוע היום, איפור מתאים נותן את התוצאה המיטבית.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית