כוויה בחזה - מה עליי לעשות

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

17/01/2018 | 22:57 | מאת: תמיר

שלום, לפני 4 חודשים נשפכו עליי מים רותחים על החזה מה שהתברר ככוויה דרגה 2 מאותו יום שנכוויתי הקפדתי לחבוש את המקום למשך חודש נכון להיום אני עדיין שם על המקום קרם כי האזור נראה " לבן " ולא בצבע גוף שלי מה שאומר שעדיין יש סימן של הכוויה מה עליי לעשות כדי להחזיר את הצבע לאזור הפגוע ולרפא שם את העור? תודה רבה

במגבלה שאינני רואה אותך. הרי שהכוייה ככל הנראה נרפאה, ופרט לשמוש במסנני קרינה, אין מקוםלהשתמש בכל תכשיר נוסף. התוצאה הסופית מתקבלת בתוך שנה וחצי מהרפוי.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית