כוויות דרגה 3

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

26/07/2012 | 03:23 | מאת: סיגלית

שלום לך פרופסור אולמן. אני בת 15 ולפני כ 7 שנים נכוויתי במזח חוף הים בבת ים מעיתון אש אשר עף לכיווניבזמן שמשפחה וחברים עשו על האש. אושפזתי בבית חולים תל השומר ועברתי את כל המצב של חליפות לחץ ,סלקון,תחבושות וכו.. עכשיו הכוויות במצב יותר טוב ממה שהיו אבל עדיין יש להם בליטות כאלה ואין לי אפשרות ללכת עם קצר ולחשוף את רגליי וזה בעיה שמלווה איתי כבר זמן רב.. רציתי לדעת אם בכל זאת יש ניתוח פלסטי, טיפול , חומצה או משהו שיעלים את הדבר הזה באופן נורמלי שאוכל לקבל את הבטחון להסתובב עם קצר ? או כל פתרון אחר שיעזור לי..? נ.ב יש לי סוג של עור פרא ונראלי שזה מהווה בעיה אבל בכל זאת אשמח לשמוע את דעתך בעניין. תודה מראש :)

26/07/2012 | 03:39 | מאת: סיגלית

שחכתי להוסיף שאין אפשרות לשזף משום שהם יהיו שחורות , והם באזור השוקיים ויחסית גדולות .. טופלתי אצל ד"ר חייק לפני כ 3 וחצי שנים.

המחלקה בשיבא היא מצויינת, ולו ניתן היה לעשות משהו משמעותי בוודאי היו מציעים. לצערנו, הטפול בצלקות בשב זה, עדין מוגבל מאד, ועל כן נראה לי שזה המצב אותו תצטרכי לקבל.

26/07/2012 | 16:44 | מאת: סיגלית

כן אבל אז הייתי קטנה ולא שאלנו גם לגבי טיפולים .. ולמה מצב כזה? אין אף טיפול במדינה שיכול לעזור לי ?? זה עד כדי כך בעייתי ?

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית