כאבים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

20/07/2012 | 02:19 | מאת: חסוי

אם לאחר השלטת אור יש כאבים חזקים מאד מה לעשות

השאלה איננה ברורה. לא ברור כמזה זמן אחר ההשתלה, לא ברור אם הכאב הינו בשטח התורם, שזה הגיוני מאד בימים הראשונים אחר ההשתלה. לעומת זאת, כאבים במקום ההשתלה אינם שכיחים, ולעיתים מדובר בזיהום ועל כן, ובכל מקרה, יש להבדק. תרופות משכחות כאב, הן בוודאי פתרון הולם לכאבים בכללם.

26/07/2012 | 17:13 | מאת: סיגלית

פרופסור הולמן שוב שלום, ברצוני לברר עמך , האם תאפשר לי להעביר אליך באמצעות הדוא"ל 2 תמונות הממחישות את אופי הכוויות, וזאת על מנת שתוכל לבחון האם יתאפשר טיפול כלשהו על מנת להסוות את הנזק שנגרם

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית