צלקת בשפה אחרי תפרים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

07/12/2017 | 23:08 | מאת: אמא1

בני בן השנה וחצי נפל לפני חודשיים ופתח את השפה התחתונה בצורת משולש גדול.. הלכנו למיון שערי צדק ורופא תפר לו עכשיו הוא נותר עם צלקת - קצה השפה לא מיושר וגם יש מן גולה קטנה בתוך השפה. האם יש מה לעשות? מצרפת תמונה. תודה!

שלום רב, לא ראיתי את התמונה. וגם לא צויין הזמן מאז הארוע. בכל מקרה, לרב כדאי להמתין כשנה ומחצה, מהארוע אלא אם כם העיוות כה קשה, זמן ההבשלה של צלקת הינו כשנה ומחצה, ועד חלוף זמן זה לא ניתן העריך בוודאות את המראה סופי של הצלקת. מדובר בילד קטן מאד שעד חלוף זמן זה עדיין יהיה לא מודע למראהו.

10/12/2017 | 08:41 | מאת: אמא1

לגבי זמן האירוע - זה היה לפני חודשיים - כך שלדבריך יש לנו עוד זמן לחכות. (בצלקות בעור הבנתי שכל עוד שהצלקת אדומה, עוד ניתן לשפר את מראה) אני מנסה שוב להעלות את התמונה. בכל אופן - תודה על תשובתך. יום טוב.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית