התייעצות לגבי טיפול ביבלות קטנות ונימים בפנים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

13/11/2017 | 13:37 | מאת: נירית

הייתי אצל רופאת עור היא קוסמטיקאית. עשתה לי טיפול פנים ואמרה לגבי הגבשושים הקטנים בפנים זה מזקנת העור. ונימים שזה גם מחלה שניתן לטפל. הכל בעזרת פיליניג בנוני שהעור מתקלף. יש לציין שאני בת 43 מנומשת ואם יש לי נימים בםנים ורואים אותם ואני רואה אותם העור שלי דק. האם מותר לי עקב כל הבעיות האלה לעשות ניקוי פילינג שהעור כולו יתקלף משך כמה ימים?

הנ"ל או רופאה או קוסמטיקאית..בדר"כ זה לא אותו מקצוע. על כל פנים, לנמשים יש טפול אחד, ולנימים אחר, ולאף אחד מהם פילינג איננו טפול הבחירה. עליך להתייעץ עם רופא העוסק בטפולים מתקדמים בלייזר והבזקי אור.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית