ג'ולה של זנב השד

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

14/07/2012 | 15:20 | מאת: יוני

שלום,לאישתי יש גולה די גדולה של 3 ס"מ בבית שחי ימין,בדקה אותה ואמרו לה שזה זנב השד,זה מידי פעם מלובה בכאבים ומבחינתה אסטטית ממש לא יפה ומנסה להסתיר את זה, קיום אנחנו בקופת חולים כללית בעלי פלטינום, אך שפנינו לקופה מסרו שהעלות בסביבות 8000 ש"ח, מה אפשר לעשות?! אי אפשר להוציא רפואי?!

גשו לכירורג שד או פלסטיקאי של הקופה, ולא דרך פלטינום, כי מסלול זה אפשרי רק אחר הגדרת הבעייה על ידי אותם גורמים כרפואית.

15/07/2012 | 23:01 | מאת: יוני

זאת התשובה שהגורמים הרלוונטים אמרו, "זנב השד,ריקמה תקינה,בעיה אסטטית. לא נשמע הגיוני שאם זה מלווה בכאבים אין אפשרות להוציא רפואי, ומה זה אומר דרך הקופה?

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית