הורדת נקודות

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

05/11/2017 | 19:40 | מאת: אריק

שלום, האם כשאני בא לרופא כירורג פלסטי להוריד נקודות מהפרצוף והוא מוריד לי את הנקודות עם סכין : 1.מקובל להשתמש במחט חשמלית כדי לעצור את הדימום וככה לא צריך תפרים? 2. האם יש חסרונות לשימוש במחט חשמלית וללא צורך בתפרים? תודה.

לצערי, קשה לתת עיצה בענין זה מבלי לבדוק. כעקרון, נגעים שפירים מהפנים אני נוהג להסיר באמצעות ליזר CO2 זה עלול להותיר צלקות בהירות ועדינות ולרב כמעט אינן נראות לעין. אך יש כאמור לבדוק ולא כל נגע מתאים לטפול זה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית