העלמת סימן שנשארה מכוויה באינפרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

08/07/2012 | 12:10 | מאת: בדוי

לפני כשבועיים עברתי טיפול אינפרה במכון שבו אני מטופלת כבר שנה וחצי ויותר, החום היה על עוצמה גבוהה יחסית לכל פעם ועור היה משוזף, נכוויתי בידים וברגליים , נוצר גלד חום בכל המקומות ,מרחתי ביאפין וויטה מרפן ,הגלד התקלף ועכשיו נוצר עור בהיר יותר מצבע גופי ,והוא נראה ורוד לבן כזה ..תעזרו לי מה לשים כרגע כדי להעלים את הסימנים שנשארו..???

הרבה סבלנות, הגנה מליאה משמש (מסנני קרינה בדרגת הגנה של 50), וסיכוי טוב, שהמקום ירפא מבלי להותיר סימנים.

08/07/2012 | 14:17 | מאת: בדוי

תודה רבה על התגובה , יש אפשרות לשים את המשחה ציקפלסט לבניית העור מחדש...? ולהעלמה של הסימניםן...?

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית