פטמות מנופחות

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

07/07/2012 | 14:55 | מאת: מאור

שלום אני סובל מפטמות נפוחות מגיל 14 וכיום אני בן 21 וחצי התופעה הזאת לא חלפה.. כיום שתי הפטמות שלי נפוחות - השמאלית יותר ... מה אפשר לעשות ? והאם ניתן בכלל לפתור בעיה זאת ?. תודה , מאור.

קשה להבין ממכתבך האם אלו הפטמות, העטרה או כל השד. בכל מקרה, לא ניתן לתת תששובה טובה מבלי להבדק אצל כירורג פלסטי, חלק מן התופעות הן נתיחות ואחרות לא.

08/07/2012 | 18:02 | מאת: מאור

השד עצמו בסדר גמור , אבל הפטמה עצמה היא זאת שמנופחת - השמאלית יותר. זה כבר מגיל קטן ואמרו לי שזה יעבור עם הזמן וזה לא עובר.. למי לפנות ?, והאם יש תרופה לדבר הזה ?!

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית