אסימטריה בחזה לפני צבא

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

23/09/2017 | 14:14 | מאת: אור

היי יש לי אסימטריה בחזה מאוד ברורה זה הבדלים של כמה מידות . אני לפני גיוס וממש לחוץ לי הניתוח הזה לפני הטירונות . אבל אני ממש לא יודעת למי לפנות ואצל מי להתיעץ . אשמח להסבר איך להתחיל את התהליך

כעקרון, עלייך לפנות למומחה בכירורגיה פלסטית. במקרים קיצוניים עשוייה קופת החולים המבטחת להכיר בבעייה כבעיה מולדת ולתת התחייבות לניתוח במערכת הציבורית. החסרון" תהליך ממושך, תורים ממושכים, אי בחירת רופא. במערכת הפרטית, את יכולה לפנות ולקבל מענה לייעוץ וגם לניתוח במועדים המתאימים לך, עקר הדחיפות נובעת מהגיוס המתקרב לצבא.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית